Contingut principal Menu Pàgina inicial Mapa Web
Generalitat de Catalunya
www.gencat.cat

Centre d'Estudis d'Opinió

Els estudis d'opinió de la Generalitat de Catalunya al vostre abast

Sobre el web

1. El web i els seus continguts

El Centre d'Estudis d'Opinió té la seva seu a Pau Claris 138, 4a planta 08009 Barcelona, NIF Q 0801493 H.

El web www.ceo.gencat.cat és l'únic web oficial del Centre d'Estudis d'Opinió.

Els seus continguts són fonamentalment els estudis d'opinió de la Generalitat de Catalunya. Els estudis del CEO es publiquen en format digital sota llicència Creative Commons i són d'accés lliure si no han transcorregut més de 12 mesos des de la seva publicació.

L'objectiu del web és facilitar l'accés i l'ús dels estudis d'opinió de la Generalitat de Catalunya i per tant es compromet a mantenir els continguts del web permanentment actualitzats però es reserva el dret d'eliminar-ne alguns o d'impedir-hi l'accés, ja sigui temporalment o definitiva, sense notificació prèvia.

El CEO no pot garantir la inexistència d'errors en l'accés al web, en els seus continguts ni en què aquests es trobin totalment actualitzats, tot i que inverteix els esforços necessaris per a evitar-los i esmenar-los amb la màxima celeritat quan se li assenyalin.


2. Condicions d'ús i funcionament del lloc web

L'ús del web atribueix la condició d'usuari (en endavant l'Usuari) i implica l'acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en l'Avís legal, en la versió publicada pel CEO, en el mateix moment en què l'Usuari accedeixi al web.
Llicència Creative Commons
Pau Claris, 138, 4a planta - Barcelona / Telèfon: 93 496 05 74