• Imprimeix

El CEO presenta els resultats de la 2a onada del Baròmetre de 2018

Torna
Divendres, 20 de juliol de 2018
Portada de la segona onada del BOP 2018

Portada de la segona onada del BOP 2018

El director del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), Jordi Argelaguet, ha presentat aquest matí, en roda de premsa, els resultats de la segona onada del Baròmetre d’Opinió Política de 2018.
 
El Baròmetre d’Opinió Política té com a objectiu conèixer l’actitud dels catalans i les catalanes davant la política, el seu comportament electoral i valors polítics així com el coneixement i la valoració que fan dels diversos líders polítics. L’enquesta inclou estimació de vot per a les eleccions al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats.
 
El treball de camp del segon Baròmetre de l’any s’ha dut a terme entre el 23 de juny i el 14 de juliol mitjançant enquestes personals domiciliàries (mètode CAPI) a una mostra de 1.500 individus. El marge d’error per al conjunt de la mostra és de + 2,53%.
 
Podeu trobar l’estudi complet i la matriu de dades corresponent al web del CEO (www.ceo.gencat.cat). D’altra banda, si voleu consultar els evolutius històrics amb les dades del Baròmetre d’Opinió Política des del març de 2006 fins l’actualitat ho podeu fer a través de l’EvoluCEO (http://evoluceo.ceo.gencat.cat/ceo/inici/evoluceo.html).