• Imprimeix

El CEO publica l'última onada del Baròmetre de 2017

Torna
Dimarts, 31 d'octubre de 2017
3a onada Baròmetre Opinió Política 2017

3a onada Baròmetre Opinió Política 2017

El Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) ha publicat aquest matí al web els resultats de la 3a onada del Baròmetre d’Opinió Política de 2017.
 
L’objectiu del Baròmetre d’Opinió Política (BOP) és recollir la percepció de la societat catalana sobre política, economia i mitjans de comunicació així com conèixer el seu comportament electoral i la valoració que fan dels diversos líders polítics.
 
El treball de camp de l'últim Baròmetre de l’any s’ha dut a terme entre el 16 i el 29 d’octubre de 2017 mitjançant enquestes personals domiciliàries (mètode CAPI) a una mostra real de 1.338 individus. El marge d’error per al conjunt de la mostra és de + 2,69%.
 
L’abstracte elaborat per a la premsa inclou un annex amb l’estimació de vot per a les eleccions al Parlament de Catalunya.
 
Podeu trobar l’estudi complet (taules estadístiques i la matriu de dades) al web del CEO (www.ceo.gencat.cat).
 
D’altra banda, si voleu consultar l’evolució històrica de les dades del Baròmetre d’Opinió Política des del març de 2006 fins a l’actualitat ho podeu fer a través de l’EvoluCEO (http://evoluceo.ceo.gencat.cat/ceo/inici/evoluceo.html).