• Imprimeix

El CEO fa públics els resultats de la 2a onada del Baròmetre de 2017

Torna
Divendres, 21 de juliol de 2017
2on BOP 2017 (CEO)

2on BOP 2017 (CEO)

El director del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), Jordi Argelaguet, ha presentat aquest matí, en roda de premsa, els resultats de la 2a onada del Baròmetre d’Opinió Política de 2017.
 
L’objectiu del Baròmetre d’Opinió Política (BOP) és recollir la percepció de la societat catalana sobre la política, l'economia i els mitjans de comunicació així com conèixer el seu comportament electoral i la valoració que fan dels diversos líders polítics.
 
El treball de camp del segon Baròmetre de l’any s’ha dut a terme entre el 26 de juny i l’11 de juliol de 2017 mitjançant enquestes personals domiciliàries (mètode CAPI) a una mostra de 1.500 individus. El marge d’error per al conjunt de la mostra és de + 2,53%.
 
El dossier de premsa inclou un bloc de preguntes relacionades amb la celebració del referèndum per a la independència de Catalunya previst pel proper 1 d'octubre i un annex amb l’estimació de vot per a les eleccions al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats.
 
Podeu trobar l’estudi complet i la matriu de dades corresponent al web del CEO (www.ceo.gencat.cat). D’altra banda, si voleu consultar l’evolució històrica de les dades del Baròmetre d’Opinió Política des del març de 2006 fins a l’actualitat ho podeu fer a través de l’EvoluCEO.